Taktvätt i Uppsala när den är som allra bäst!

Välkommen till SVEA Takvård – din professionella partner för taktvätt och takvård i Uppsala. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hålla ditt tak i toppskick och ge det den uppfräschning det behöver.

Med vårt specialanpassade algmedel tar vi effektivt bort mossalavar och alger från taket, samtidigt som vi förebygger ny påväxt. Vi erbjuder även installation av nockband för att skydda taket mot fuktskador och förlänga dess livslängd.

Vi vill ge våra kunder den trygghet de förtjänar när de beställer taktvätt eller takvård i Uppsala, därför har vi en garanti på minst 4 år att taket förblir fritt från ny påväxt efter utförd takrengöring.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri takbesiktning och låt oss hjälpa dig att ta det första steget mot ett mer välmående och snyggt tak.

Boka en kostnadsfri besiktning av taket

  Få taket som nytt med några enkla steg!

  Kostnadsfri besiktning för takvård

  1. Boka kostnadsfri besiktning idag

  Fyll i formuläret på hemsidan så bokar vi in en tid med dig för en kostnadsfri besiktning.

  Takvård Stockholm - SVEA Takvård

  2. Professionell takinspektion

  Vårt erfarna team av takinspektörer utför en noggrann takinspektion för att bedöma takets skick.

  tvätta tak shape

  3. Miljövänlig takvård

  Vi använder miljövänliga metoder för att noggrant rengöra och förhindra påväxt på ditt tak.

  Takrengöring i Stockholm - SVEA Takvård

  4. Tak som ser ut som nytt

  Efter vår miljövänliga takbehandling ser ditt tak ut som nytt och skyddas mot påväxt i 4 år framåt.

  Förnya taket med Svea Takvård i Uppsala

  Att ha ett rent och välunderhållet tak är inte bara estetiskt tilltalande, det är också avgörande för takets livslängd och funktion. Med Svea Takvård i Uppsala kan du känna dig trygg med att ditt tak får den bästa möjliga skötseln. Låt oss ta en närmare titt på vår noggranna och effektiva takrengöringsprocess:

  1. Grundlig Inspektion: Först och främst genomför vi en noggrann kontroll av nocken, takpappen och läkten. Detta säkerställer att alla delar av ditt tak är i gott skick och redo för rengöring.

  2. Mossborttagning: Med hjälp av våra specialdesignade verktyg tar vi bort mossa mekaniskt från taket. Dessa verktyg är skonsamma mot taket samtidigt som de effektivt avlägsnar oönskad växtlighet.

  3. Rengöring: Efter att ha tagit bort mossan ser vi till att rengöra taket ordentligt från alla rester. Vi ser även till att rengöra hängrännorna så att vattnet kan flöda fritt.

  4. Behandling mot Lav och Alger: Vi behandlar ditt tak med ett specialframtaget medel som effektivt bekämpar lav och alger. Medlet tränger djupt in i takpannornas porer och förhindrar ny påväxt, vilket ger ditt tak ett fräscht och rent utseende över tid.

  5. 4 Års Garanti: Som en del av vårt åtagande att leverera förstklassig service erbjuder vi våra kunder en 4 års garanti på mossfrihet. Du kan känna dig trygg med att ditt tak kommer att förbli fritt från mossa under en lång tid framöver.

  Med Svea Takvård i Uppsala får du inte bara en renare yta, utan också ett tak som är redo att stå emot de utmaningar som det svenska vädret kan erbjuda. Kontakta oss idag för att boka en tid eller för att få mer information om våra tjänster.

  Taktvätt i Uppsala

  Transparent prissättning på taktvätt med personlig service hos Svea Takvård i Uppsala

  Vi på SVEA i Uppsala erbjuder fasta taktvätt priser för våra takvårdsstjänster i Uppsala. Våra erfarna besiktningsmän genomför en kostnadsfri takbesiktning och skickar en tydlig offert till dig med rekommenderade tjänster och priser. Detta ger dig möjlighet att enkelt jämföra våra priser med andra leverantörer och hitta en lösning som passar din budget och behov.

  Varför välja SVEA Takvård för din taktvätt i Uppsala?

  Utöver vår långa erfarenhet och djupa kunskap inom takvård, sätter vi alltid kundens behov i centrum. Vi förstår att varje tak är unikt, och därför skräddarsyr vi alltid vår service baserat på ditt taks specifika behov. Vår användning av miljövänliga produkter och metoder innebär också att vi kan erbjuda taktvätt som är skonsam för både taket och miljön. Dessutom är vi ständigt uppdaterade med de senaste teknikerna och metoderna inom branschen för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat.
  Taktvätt Uppsala med Svea Takvård

  Vi erbjuder våra tjänster inom hela Uppsala och dess omgivningar, inklusive närliggande orter.

  Ja, utöver vår takrengöring erbjuder vi även montering av nockband längs med takets nock. Detta är ett värdefullt komplement till själva taktvätten som ytterligare bidrar till att skydda taket mot fuktskador och förlänga dess livslängd. Nockbandet fungerar som ett skydd mot vatten och fukt som annars kan tränga sig in i taket genom skarvarna. Genom att installera ett nockband kan du förebygga skador och kostsamma reparationer på lång sikt.

  Vårt erfarna team kan ta hand om alla typer av tak, oavsett material. Vi har kunskap och erfarenhet av att hantera allt från tegel- och betongtak till plåttak och eternit.

  Det är inte rekommenderat att rengöra taket själv, det kan vara farligt och leda till skador. Låt våra erfarna takvårdare ta hand om det istället. Vi har rätt utrustning och kunskap för att utföra arbetet på ett säkert sätt.

  Nej, medlet är inte direkt farligt eftersom det är så pass utspätt. Vi rekommenderar dock att avrinningen under arbetet samt under nästföljande två regnväder inte samlas upp för bevattning eller förtäring. Vid utförandet rekommenderar vi även att känsliga och/eller ätliga växter flyttas eller skyddas.

  Högtryckstvätt kan tyckas effektivt eftersom det ger ett omedelbart och estetiskt fint resultat. Dock är det lite av ett “quick fix” som inte gynnar taket i längden. Det höga trycket i vattensprutan kan nämligen skada takpannornas yta och därmed göra dem mer porösa och mottagliga för skadlig påväxt. Vid takmålning krävs i regel en förbehandling med högtryckstvätt, och därför har vi även valt att inte erbjuda någon sådan tjänst.

  Vi är övertygade om att takpannan gör sitt bästa jobb när den är hel och ren, och det är därför vi har valt att jobba med skonsamma och effektiva metoder som håller pannan just hel och ren –utan konstigheter.

  Priset för taktvätt kan variera beroende på takets storlek, material och eventuella tilläggstjänster. Kontakta oss för en skräddarsydd offert. Du kan även räkna ut vad en takvätt kan kosta via vår kalkylator här.

  Vi erbjuder periodiska rabatter och specialerbjudanden. Kontrollera vår hemsida eller kontakta oss för aktuella erbjudanden.

  En standard taktvätt kan ta mellan 3-8 timmar beroende på takets storlek. Medan du inte nödvändigtvis behöver vara hemma, rekommenderar vi att någon är tillgänglig ifall frågor eller problem uppstår.

  Vi använder professionell utrustning och miljövänliga rengöringsmedel som effektivt tar bort smuts, mossa och alger utan att skada ditt tak eller omgivningen.

  Takrengöring Uppsala med omnejd

  Boka en kostnadsfri
  takbesiktning

  Fyll i formuläret nedan så hjälper vårt team dig gärna

   

  BOKA kostnadsfri besiktning