Professionell taktvätt i Västerås

Med Svea Takvård i Västerås kan du få professionell och effektiv hjälp med takunderhåll och taktvätt. Vårt team av erfarna takvårdare har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att ge ditt tak en grundlig uppfräschning som håller länge.

Vi tar effektivt bort mossa, lav och alger från ditt tak samtidigt som vi förhindrar nypåväxt i flera år framöver. Dessutom erbjuder vi installation av nockband för att ytterligare skydda ditt tak från fuktskador och förlänga dess livslängd.

Vi vill att du som kund känner dig trygg med oss när du beställer taktvätt i Västerås, därför ger vi engaranti på att taket förblir fritt från ny påväxt i minst 4år efter ett utfört arbete av Takrengöring Västerås.

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri takbesiktning och ta första steget mot ett friskare och vackrare tak!

Fler tjänster: Takinspektion | Takbehandling | Takrengöring | Nockband | Takvård pris | Ta bort mossa på tak

  Få taket som nytt med några enkla steg!

  Professionell takvård i Västerås

  Vi på SVEA Takvård är din pålitliga och erfarna partner för professionell takvård i Västerås. Vi erbjuder en rad olika tjänster, inklusive taktvätt, reparation och underhåll av taket. Med vår hjälp kan du hålla ditt tak i toppskick och skydda din byggnad från skador och slitage.

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri takbesiktning och låt oss hjälpa dig att ta hand om ditt tak på bästa möjliga sätt.

   
  FAQ:
  Ja, vi erbjuder kostnadsfria takbesiktningar och lämnar tydliga offertförslag för alla våra tjänster i Västerås.

  Svea Takvård sticker ut från andra aktörer på flera sätt. För det första har vi många års erfarenhet av takrengöring och takvård i Västerås, vilket har gjort oss till experter på området. Vi använder också enbart miljövänliga och säkra metoder för att rengöra och vårda taket. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser som passar alla budgetar. Vi är stolta över att erbjuda en garanti på minst 4 år att taket förblir fritt från ny påväxt efter utförd takrengöring, vilket ger våra kunder den trygghet de förtjänar när de beställer takvård i Västerås.

  Vi använder endast miljövänliga och säkra rengöringsmedel för att skydda både ditt tak och omgivningen.

  Vi behandlar alla typer av tak, inklusive tegel-, betong- och plåttak.

  Tiden det tar att genomföra en behandling beror på takets storlek och skick. Vi kan ge en uppskattning efter en kostnadsfri takbesiktning. De flesta fastigheter kräver mindre än en arbetsdag men det varierar i tid beroende på hur angripet taket är.

  Ja, vi erbjuder installation av nockband för att förebygga fuktskador och förlänga takets livslängd. Vi kan ge rådgivning om vilken typ av nockband som passar ditt tak bäst.

  Det finns några enkla saker du kan göra själv för att hjälpa till att vårda ditt tak mellan professionella takvårdsbesök. För det första, se till att hålla taket rent från löv, kvistar och annat skräp som kan fastna på taket. Om du upptäcker mossa eller annan påväxt på taket, se till att ta bort det så snart som möjligt för att förhindra att det sprider sig.

  Tänk också på att hålla takets avrinningssystem rent från löv och annat skräp för att undvika igensättningar. Slutligen, se till att du har rätt ventilation på vinden för att undvika kondens och fuktproblem som kan skada taket.

  Taktvätt Västerås med omnejd

  Boka en kostnadsfri
  takbesiktning

  Fyll i formuläret nedan så hjälper vårt team dig gärna

   

  BOKA kostnadsfri besiktning