Vad vi söker

Vår perfekta franchisetagare är en person som inte bara har en stark affärsinstinkt och ledarskapsförmåga, utan också en som delar vår passion för kvalitet och miljövänlighet.

Vi letar efter individer som är redo att investera i en verksamhet som står för något större än bara vinst – en verksamhet som bidrar till samhället och miljön.

Våra franchisetagare ska vara drivna, kunna bygga relationer och vara engagerade i att lära sig och växa tillsammans med oss.

Vill du bli en del av ett fungerande koncept?

Som franchise tagare får du möjlighet att arbeta med ett koncept som fungerar och har stöd från Svea Takvård.

Utbildningar, marknadsföring, material och strategier finns alltid tillgängliga för att din verksamhet ska fungera på bästa möjliga sätt.
Låter det intressant? Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!

  Anmäl ditt intresse

  Välj område

   

  Vår process

  1. Skicka in dina uppgifter

  Fyll i formuläret på hemsidan så kontaktar vi dig.

  2. Vi bokar ett möte

  Vi går igenom allt du behöver veta för att komma igång.

  3. Vi hjälper till med uppstart

  Vi utbildar och lär dig det du behöver för att kunna driva företaget.

  4. Tjäna pengar

  Använd modulen nedan för att räkna ut hur ett år kan se ut för din franchise verksamhet.

  Vårt koncept

  På Svea Takvård gör vi det enkelt för nya franchisetagare att komma igång. Vår startprocess är utformad för att vara smidig och stödjande, med ett tydligt steg-för-steg-system. Från den första dagen får du tillgång till vår omfattande utbildning och resurser, så att du snabbt kan få din verksamhet att blomstra. Vi erbjuder också kontinuerlig support och rådgivning, vilket säkerställer att du känner dig trygg och väl förberedd för att möta alla utmaningar. Med Svea Takvård är du aldrig ensam på din resa mot framgång.

  Vår affärsmodell är unikt strukturerad för att ge våra franchisetagare omfattande stöd. Detta inkluderar skräddarsydda utbildningsprogram, operativ vägledning, innovativa marknadsföringsstrategier och robust IT-stöd. Vårt mål är att förbättra effektiviteten och lönsamheten för våra partners, samtidigt som vi ständigt höjer standarden för våra tjänster. Gå med och bli en del av ett system designat för framgång, där kvalitetstjänst är normen.

  Budget

  Räkna ut ungefär hur mycket du kan tjäna som franchisetagare hos Svea Takvård. Varje bil beräknas ha 2 anställda.

  Uträkning

  Kvartal 1 Kvartal 2 Kvartal 3 Kvartal 4
  Intäkter
  Försäljning 214 200 642 600 642 600 428 400
  Summa intäkter 214 200 642 600 642 600 428 400
  Kostnader
  Ett helt år

  Franchisetagare berättar

  Frågor & svar

  Ingen initial investering krävs för att starta en franchise. Franchisetagare behöver dock förbereda sig för att ha cirka 120,000 SEK tillgängliga för inköp av fordon, material och annan nödvändig utrustning.

  Vi erbjuder omfattande stöd som inkluderar platsbaserad utbildning. Ett team från vårt huvudkontor kommer till dig för att bistå med allt från administrationsträning till personalutbildning och genomgångar av besiktningar.

  Inga specifika kvalifikationer krävs, men erfarenhet av att driva företag och praktiskt arbete, som hantverk, ses som en fördel.

  Det beror på faktorer som taktyp, beläggning och miljöförhållanden. Generellt rekommenderar vi att taket tvättas och inspekteras var 3-5 år för att upprätthålla dess skick och förlänga dess livslängd. Vi kan ge dig lämpliga rekommendationer baserat på ditt tak och dess specifika behov.

  Våra franchiseavtal löper över ett år med möjlighet till förnyelse. Vi värderar ett långsiktigt samarbete och ser gärna att våra franchisetagare fortsätter växa med oss.

  Potentiella franchisetagare kan välja önskade områden från en karta på vår denna sida som visar tillgängliga regioner för expansion.

  En löpande avgift på 15-20% av omsättningen tas ut, beroende på jobbens natur och omfattning.

  Vi erbjuder tillgång till vår infrastruktur för marknadsföring till reducerat pris. Franchisetagare får stöd i lokala marknadsföringsinsatser för att effektivt nå ut till målgruppen.

  Utöver teknisk träning tillhandahåller vi kontinuerligt tekniskt stöd för att säkerställa att våra franchisetagare kan hantera och utveckla sina verksamheter effektivt.

  Ja, varje franchisetagare får en budget som de förväntas uppnå. Vi tillhandahåller interaktiva budgetexempel på vår sida för att hjälpa till med målsättning och planering.

  Intresserade kandidater behöver fylla i ett ansökningsformulär som finns på denna sida. Efter att ansökan inkommit genomgår den en utvärderingsprocess, varefter vi kontaktar de mest lovande kandidaterna för vidare diskussioner.

  SVEA Takvård franchise (3)

  Boka en kostnadsfri
  takbesiktning

  Fyll i formuläret nedan så hjälper vårt team dig gärna

   

  BOKA kostnadsfri besiktning