Helhetslösning för BRF 

Att ta hand om och underhålla taket är en viktig del av att upprätthålla ett tryggt och säkert boende. Som bostadsrättsförening är det viktigt att ha en skräddarsydd underhållsplan för taket för att undvika onödiga kostnader och problem i framtiden.

SVEA Takvård säkerställer att taket håller sig i gott skick och för att undvika problem som kan uppstå om underhåll inte sköts regelbundet.

Få ett problemfritt tak med hjälp av SVEA Takvård. Som experter på takvård för bostadsrättsföreningar ser vi till att ditt tak är i toppskick. 

 • Vi erbjuder skräddarsydda underhållsplaner för att säkerställa att ert tak förblir i gott skick
 • Vi inspekterar och dokumenterar era tak en gång om året
 • Effektiv borttagning av mossa, alger och lavar för att förhindra påväxt och skador
 • En garanti som säkerställer att inga problem uppstår på grund av eftersatt takunderhåll

Långsiktigt & tryggt

Välkommen till vår sida dedikerad till bostadsrättsföreningar (BRF) och vikten av att ta hand om era tak. Hos SVEA Takvård vet vi hur viktigt det är att säkerställa att era byggnader är i toppskick, och därför erbjuder vi våra professionella takvårdstjänster till BRF’er i hela Sverige.

Vårt erfarna team av takexperter har många års erfarenhet av takinspektion, taktvätt och underhåll. Vi kan hjälpa er att hålla era tak i gott skick och undvika framtida kostsamma reparationer genom att erbjuda professionell takvård och regelbundna underhållsbesök.

Vi använder endast säkra och miljövänliga metoder för att ta hand om era tak och erbjuder konkurrenskraftiga priser som passar alla budgetar.

Vårt mål är att ge er den trygghet ni förtjänar när det kommer till era tak, därför erbjuder vi en garanti på minst 4 år att era tak förblir fritt från ny påväxt efter utförd takrengöring.

Låt oss ta hand om era tak så att ni kan fokusera på det som verkligen betyder – att ta hand om era boende. Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri takbesiktning och ta det första steget mot ett mer välmående och snyggt tak.

Andreas SVEA Takvård Stockholm

Få taket som nytt med några enkla steg!

Kostnadsfri besiktning för takvård

1. Boka kostnadsfri besiktning idag

Fyll i formuläret på hemsidan så bokar vi in en tid med dig för en kostnadsfri besiktning.

Takvård Stockholm - SVEA Takvård

2. Professionell takinspektion

Vårt erfarna team av takinspektörer utför en noggrann takinspektion för att bedöma takets skick.

tvätta tak shape

3. Miljövänlig takvård

Vi använder miljövänliga metoder för att noggrant rengöra och förhindra påväxt på ditt tak.

Takrengöring i Stockholm - SVEA Takvård

4. Tak som ser ut som nytt

Efter vår miljövänliga takbehandling ser ditt tak ut som nytt och skyddas mot påväxt i 4 år framåt.

 • Erfarna takexperter:  Vårt team har många års erfarenhet av takvård och takreparation.
 • Miljövänliga metoder: Vi använder endast miljövänliga metoder för att ta hand om ditt tak och förhindra påväxt.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser som passar alla budgetar.
 • Garanti på minst 4 år: Vi erbjuder en garanti på minst 4 år att taket förblir fritt från ny påväxt efter utförd takrengöring.
 • Regelbundet underhåll: Med regelbundet underhåll kan du undvika större åtgärder på sikt.
 • Personlig service: Vi erbjuder personlig service – anpassat efter dina behov och önskemål.
 • Försäkringsskydd: Vi är försäkrade för att ge dig extra trygghet när vi arbetar med ditt tak. Vår försäkring täcker eventuella olyckor eller skador som kan uppstå under takarbetet.

Experttakvård för BRF:er

Inspektion inför taktvätt i stockholm

Vikten av takunderhåll för BRF:er

Som en BRF ansvarar man för att ta hand om sin fastighet på ett ansvarsfullt och säkert sätt. En viktig del av detta ansvar är att regelbundet kontrollera taket på byggnaden och se till att det är i gott skick. Att försumma takunderhållet kan ha allvarliga konsekvenser, såsom vattenskador, mögelbildning, strukturella skador, säkerhetsrisker och högre kostnader på lång sikt.

En vanlig orsak till skador på taket är att vatten samlas och orsakar läckor. Detta kan leda till allvarliga skador på fastighetens struktur och inredning, vilket kan vara mycket dyrt att reparera. Utöver det kan felaktigt underhåll och bristande inspektioner också orsaka mögel- och lavbildning, som kan vara skadligt för hälsan. Taket kan också bli farligt att klättra på om det inte har underhållits på rätt sätt, vilket utgör en risk för både fastighetens ägare och dess besökare.

För bostadsrättsföreningar är det också viktigt att se till att man uppfyller de rättsliga kraven för fastighetsunderhåll, samt att ha en noggrann plan för regelbunden takinspektion och underhåll. Genom att agera proaktivt och ta hand om taket på rätt sätt kan man undvika kostsamma reparationer på lång sikt och säkerställa att byggnaden förblir säker och i gott skick.

Kom igång idag

För att boka en kostnadsfri takinspektion och få en offert från oss på SVEA Takvård, fyll i vårt enkla kontaktformulär här på sidan eller använd de kontaktuppgifter som finns nedan för att nå oss direkt. Vårt team av takexperter ser fram emot att hjälpa dig med takvård och takreparation i din BRF.

Vi uppmanar dig att ta tag i din BRF:s takunderhåll idag för att undvika onödiga skador och kostnader på sikt. Kontakta oss så ser vi till att ditt tak är i toppskick.

Kolla nu: Taktvätt Pris

Boka en kostnadsfri
takbesiktning

Fyll i formuläret nedan så hjälper vårt team dig gärna

 

BOKA kostnadsfri besiktning