Taktvätt Pris

Förstå kostnaden för taktvätt

Att förstå kostnaden för taktvätt är en viktig del av att planera för din takvård. Priset för taktvätt kan variera beroende på en mängd olika faktorer, inklusive takets storlek, material, lutning och den mängd mossa eller alger som behöver avlägsnas. Vidare påverkas priset även av om det finns behov av extra skydd som nockband, eller om det finns speciella säkerhetskrav på grund av takets höjd eller struktur.

Svea Takvård strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på vår tjänst. Vi är stolta över vår transparenta prissättning och ger dig möjligheten att få en uppskattning av kostnaden genom vår enkla prisräknare på webbplatsen.

Fler tjänster: Takinspektion | Takbehandling | Takrengöring | Nockband | Ta bort mossa på tak

Räkna ut vad din taktvätt kan kosta*

Beskrivning Pris
Material & Etablering: Ingår
Nedtagning av parabol/antenn: Ingår
Förbehandling & Takbehandling: Ingår
Grovstädning (Tak & Hängrännor): Ingår
Byte av trasiga takpannor: Ingår
4års garanti Ingår
Totalt pris efter ROT: 0

Få taket som nytt med några enkla steg!

Kostnadsfri besiktning för takvård

1. Boka kostnadsfri besiktning idag

Fyll i formuläret på hemsidan så bokar vi in en tid med dig för en kostnadsfri besiktning.

Takvård Stockholm - SVEA Takvård

2. Professionell takinspektion

Vårt erfarna team av takinspektörer utför en noggrann takinspektion för att bedöma takets skick.

tvätta tak shape

3. Miljövänlig takvård

Vi använder miljövänliga metoder för att noggrant rengöra och förhindra påväxt på ditt tak.

Takrengöring i Stockholm - SVEA Takvård

4. Tak som ser ut som nytt

Efter vår miljövänliga takbehandling ser ditt tak ut som nytt och skyddas mot påväxt i 4 år framåt.

Taktvätt pris: Priset för taktvätt är mellan 3.800 och 12.000 kr efter ROT. Få snabb prisuppskattning genom att fylla i kalkylatorn på denna sida. Det är viktigt att notera att den slutliga kostnaden kan variera beroende på olika faktorer såsom takets storlek, dess skick, och eventuella tilläggstjänster som kan behövas.

Vad ingår i priset för taktvätt?

När du anlitar Svea Takvård för taktvätt, får du mer än bara en grundläggande rengöringstjänst. Vårt pris för taktvätt inkluderar en grundlig rengöring av taket för att ta bort alla former av oönskad växtlighet som mossa, alger och lavar. Vi använder oss av miljövänliga och effektiva algmedel för att säkerställa bästa möjliga resultat. Vårt pris inkluderar även en efterbehandling för att förhindra framtida tillväxt av mossa och alger, vilket ger ditt tak en längre livslängd. Dessutom erbjuder vi en garanti på minst 4 år att taket förblir fritt från ny påväxt efter utförd taktvätt.

Pris för en taktvätt

Taktvätt Pris i Stockholm (Uppdaterad juli ’24) Priset för en taktvätt är mellan 3.800 och 12.000 kr efter ROT. Det är viktigt att notera att den slutliga kostnaden kan variera beroende på olika faktorer såsom takets storlek, dess skick, och eventuella tilläggstjänster som kan behövas.
Takarea (Kvm) Ålder på taket (År) Typ av panna Prisexempel
100 Under 10 Tegelpannor 4650
200 Under 10 Tegelpannor 7800
100 10 till 20 Betongpannor 5000
200 10 till 20 Betongpannor 8500
Vi rekommenderar att alltid begära en personlig offert för att få en exakt uppskattning anpassad för ditt specifika tak.

Bra att veta om takvård och priser

  • Det optimala tillfället att genomföra taktvätt är under våren eller tidig höst. Detta beror på att vädret oftast är milt och taket kan torka snabbare.
  • Taktvätt förlänger takets livslängd: Regelbunden taktvätt kan bidra till att förlänga takets livslängd genom att avlägsna skadliga alger, mossa och smuts.
  • Ett välunderhållet och rent tak kan öka fastighetens estetiska värde och övergripande marknadsvärde.
  • Hos Svea Takvård drar vi nytta av ROT-avdraget, vilket gör att våra kunder kan njuta av sänkta kostnader när de anlitar oss för professionell taktvätt.

Investera i ditt tak med Svea Takvård

Att investera i professionell taktvätt är ett kostnadseffektivt sätt att förlänga takets livslängd och bevara dess utseende och funktion. Ett välbevarat tak kan förhindra dyra reparationer i framtiden och bidrar till att bevara fastighetens värde.

Hos Svea Takvård, erbjuder vi inte bara högkvalitativa taktvättstjänster, utan vi hjälper dig även att planera och budgetera för ditt takvårdsprojekt. Med vår enkla prisräknare kan du få en uppskattning av kostnaden direkt online, så att du kan planera din budget effektivt.

Investera i ditt tak idag med Svea Takvård – din pålitliga partner för professionell takvård till ett konkurrenskraftigt pris. Kontakta oss för mer information och boka din kostnadsfria takbesiktning

Vill du bli spänningsfri om taket? Sugen på döda rötter? tvätta taket omedelbart. Baserat på väder och vind, glöm inte att utföra ett tak. Få kostnadsfria offerter, boka din tjänst idag och tvätta ditt tak innan du tappar färger. Boka och bli penetrerad nu med bästa taktvättpris.

Andra söker också: takvård pris, taktvätt pris, tvätta tak pris, taktvätt, taktvätt pris per kvadratmeter, takvård pris i sverige, takvård pris i stockholm, taktvätt pris i stockholm

Taktvätt pris

Taktvätt pris: Vanliga frågor

taktvätt pris

Kostnaden för en taktvätt kan variera beroende på flera faktorer, såsom takets storlek, material, lutning, och hur mycket mossa eller alger som behöver avlägsnas. För en mer exakt uppskattning, använd vår enkla online prisräknare på vår webbplats.

Frekvensen för taktvätt kan variera beroende på flera faktorer, inklusive klimat, takets lutning och material. I genomsnitt rekommenderar vi att du gör en taktvätt varje 4-5 år för att förlänga takets livslängd och förhindra skador.

Vårt pris för taktvätt inkluderar en grundlig rengöring av taket för att ta bort alla former av oönskad växtlighet som mossa, alger och lavar. Vi utför också en efterbehandling för att förhindra framtida tillväxt av mossa och alger.

Ja, vi använder oss av miljövänliga och effektiva algmedel för att säkerställa bästa möjliga resultat. Vi strävar efter att minimera vår inverkan på miljön utan att kompromissa med kvaliteten på vår tjänst.

Tiden det tar för en taktvätt kan variera beroende på takets storlek och tillstånd. Ett mindre tak med liten mängd påväxt kan utföras på några timmar, medan större tak med mer påväxt kan kräva en till två arbetsdagar. 

Ja, vi ger en garanti på minst 4 år att ditt tak förblir fritt från ny påväxt av mossa och alger efter genomförd taktvätt.

Du kan boka en kostnadsfri takbesiktning genom att kontakta oss via telefon, e-post eller genom att fylla i kontaktformuläret på vår webbplats.

*Kalkylatorn är inte exakt och är ämnad till att visa vad en taktvätt skulle kunna kosta. Boka en kostnadsfri besiktning för en mer exakt uppskattning av priset.

Boka en kostnadsfri
takbesiktning

Fyll i formuläret nedan så hjälper vårt team dig gärna

 

BOKA kostnadsfri besiktning