Taktvätt Pris

Förstå kostnaden för taktvätt

Att förstå kostnaden för taktvätt är en viktig del av att planera för din takvård. Priset för taktvätt kan variera beroende på en mängd olika faktorer, inklusive takets storlek, material, lutning och den mängd mossa eller alger som behöver avlägsnas. Vidare påverkas priset även av om det finns behov av extra skydd som nockband, eller om det finns speciella säkerhetskrav på grund av takets höjd eller struktur.

Svea Takvård strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på vår tjänst. Vi är stolta över vår transparenta prissättning och ger dig möjligheten att få en uppskattning av kostnaden genom vår enkla prisräknare på webbplatsen.

Räkna ut vad din taktvätt kan kosta*

Beskrivning Pris
Material & Etablering: Ingår
Nedtagning av parabol/antenn: Ingår
Förbehandling & Takbehandling: Ingår
Grovstädning (Tak & Hängrännor): Ingår
Byte av trasiga takpannor: Ingår
4års garanti Ingår
Totalt pris efter ROT: 0

Vad ingår i priset för taktvätt?

När du anlitar Svea Takvård för taktvätt, får du mer än bara en grundläggande rengöringstjänst. Vårt pris för taktvätt inkluderar en grundlig rengöring av taket för att ta bort alla former av oönskad växtlighet som mossa, alger och lavar. Vi använder oss av miljövänliga och effektiva algmedel för att säkerställa bästa möjliga resultat. Vårt pris inkluderar även en efterbehandling för att förhindra framtida tillväxt av mossa och alger, vilket ger ditt tak en längre livslängd. Dessutom erbjuder vi en garanti på minst 4 år att taket förblir fritt från ny påväxt efter utförd taktvätt.

Investera i titt tak med Svea Takvård

Att investera i professionell taktvätt är ett kostnadseffektivt sätt att förlänga takets livslängd och bevara dess utseende och funktion. Ett välbevarat tak kan förhindra dyra reparationer i framtiden och bidrar till att bevara fastighetens värde.

Hos Svea Takvård, erbjuder vi inte bara högkvalitativa taktvättstjänster, utan vi hjälper dig även att planera och budgetera för ditt takvårdsprojekt. Med vår enkla prisräknare kan du få en uppskattning av kostnaden direkt online, så att du kan planera din budget effektivt.

Investera i ditt tak idag med Svea Takvård – din pålitliga partner för professionell takvård till ett konkurrenskraftigt pris. Kontakta oss för mer information och boka din kostnadsfria takbesiktning.

Frågor & svar

Taktvätt pris

Kostnaden för en taktvätt kan variera beroende på flera faktorer, såsom takets storlek, material, lutning, och hur mycket mossa eller alger som behöver avlägsnas. För en mer exakt uppskattning, använd vår enkla online prisräknare på vår webbplats.

Frekvensen för taktvätt kan variera beroende på flera faktorer, inklusive klimat, takets lutning och material. I genomsnitt rekommenderar vi att du gör en taktvätt varje 4-5 år för att förlänga takets livslängd och förhindra skador.

Vårt pris för taktvätt inkluderar en grundlig rengöring av taket för att ta bort alla former av oönskad växtlighet som mossa, alger och lavar. Vi utför också en efterbehandling för att förhindra framtida tillväxt av mossa och alger.

Ja, vi använder oss av miljövänliga och effektiva algmedel för att säkerställa bästa möjliga resultat. Vi strävar efter att minimera vår inverkan på miljön utan att kompromissa med kvaliteten på vår tjänst.

Tiden det tar för en taktvätt kan variera beroende på takets storlek och tillstånd. I genomsnitt tar en taktvätt en till två dagar.

Ja, vi ger en garanti på minst 4 år att ditt tak förblir fritt från ny påväxt av mossa och alger efter genomförd taktvätt.

Du kan boka en kostnadsfri takbesiktning genom att kontakta oss via telefon, e-post eller genom att fylla i kontaktformuläret på vår webbplats.

*Kalkylatorn är inte exakt och är ämnad till att visa vad en taktvätt skulle kunna kosta. Boka en kostnadsfri besiktning för en mer exakt uppskattning av priset.

Boka en kostnadsfri
takbesiktning

Fyll i formuläret nedan så hjälper vårt team dig gärna

 

BOKA kostnadsfri besiktning