Högkvalitativ takservice du kan lita på!

Välkommen till SVEA Takvård – ditt pålitliga val för taktvård och taktvätt i Botkyrka. Med en kombination av teknisk expertis och flera års erfarenhet, är vi din bästa lösning för att hålla ditt tak fräscht och i bästa möjliga skick.

Vi specialiserar oss på att effektivt eliminera mossa, lavar och alger från takytan med hjälp av vårt specialanpassade algmedel. När dessa mossor och alger får fotfäste på taket kan det orsaka skada. Vi fokuserar inte bara på att ta bort oönskad vegetation, utan också på att förhindra ny tillväxt. För ytterligare skydd och långvarig hållbarhet, erbjuder vi även installation av nockband för att skydda ditt tak mot fuktskador och förlänga dess livslängd.

Att säkerställa kundens tillfredsställelse är vår högsta prioritet vid utförande av taktvätt eller takvård i Botkyrka. Vi står bakom kvaliteten på våra tjänster och ger en garanti på minst 4 år att taket förblir fritt från ny påväxt efter genomförd takrengöring.

Hör av dig till oss idag för en kostnadsfri takbesiktning! Låt oss hjälpa dig att ta det första steget mot ett hälsosammare, renare och mer attraktivt tak över ditt hem i Botkyrka kommun.

Hos SVEA Takvård, ger vi ditt tak den omsorg det förtjänar.

Boka en kostnadsfri besiktning av taket

  Få taket som nytt med några enkla steg!

  Kostnadsfri besiktning för takvård

  1. Boka kostnadsfri besiktning idag

  Fyll i formuläret på hemsidan så bokar vi in en tid med dig för en kostnadsfri besiktning.

  Takvård Stockholm - SVEA Takvård

  2. Professionell takinspektion

  Vårt erfarna team av takinspektörer utför en noggrann takinspektion för att bedöma takets skick.

  tvätta tak shape

  3. Miljövänlig takvård

  Vi använder miljövänliga metoder för att noggrant rengöra och förhindra påväxt på ditt tak.

  Takrengöring i Stockholm - SVEA Takvård

  4. Tak som ser ut som nytt

  Efter vår miljövänliga takbehandling ser ditt tak ut som nytt och skyddas mot påväxt i 4 år framåt.

  Frågor & Svar

  Med Botkyrkas varierade väderförhållanden kan ditt tak snabbt påverkas av mossor, alger och andra föroreningar. En professionell takvård inte bara renar ditt tak utan hjälper även till att förlänga dess livslängd och bibehålla fastighetens värde.

  Beroende på ditt taks material och de specifika miljöförhållandena i ditt område rekommenderar vi en noggrann kontroll åtminstone en gång om året. Detta säkerställer att inga potentiella skador eller påväxter förvärras över tid.

  Vi på Svea Takvård använder miljövänliga och effektiva metoder för att rengöra tak. Valet av metod beror på takmaterialet och typen av smuts eller påväxt som ska avlägsnas.

  Absolut! Vi använder bara husdjurs- och miljövänliga produkter. Vi ser till att skydda dina växter och andra ytor runt ditt hem under rengöringsprocessen.

  Ja, vi står bakom kvaliteten på vårt arbete. Om du upplever några problem efter vår tjänst, kontakta oss, så ser vi till att lösa det så snart som möjligt.

  Tidspannet kan variera beroende på takets storlek och skick. Efter en initial bedömning kan vi ge en mer exakt uppskattning.

  Bild av ett välbehandlat tak i Botkyrka efter takvård från Svea Takvård.

  Kolla nu: Taktvätt Pris

  Boka en kostnadsfri
  takbesiktning

  Fyll i formuläret nedan så hjälper vårt team dig gärna

   

  BOKA kostnadsfri besiktning