Därför bör du anlita professionell takrengöring varje gång

Att ta hand om sitt tak kan vara mycket mer komplicerat än vad många tror. Det är inte bara en fråga om att skrapa bort mossa eller löv som samlats på taket. Taket kan även ha skador och problem som inte är synliga för blotta ögat, vilket kan leda till allvarliga konsekvenser om det inte upptäcks i tid. Dessutom kan rengöring av taket vara farligt och kräva speciell utrustning och erfarenhet.

Att låta en professionell takvårdsfirma som SVEA Takvård Stockholm ta hand om din takrengöring kan spara dig både tid och pengar i längden. Vi har den nödvändiga expertisen och utrustningen för att säkerställa att taket blir rengjort på ett effektivt och säkert sätt. Dessutom kan vi upptäcka och åtgärda eventuella skador och problem på taket innan de leder till större problem och kostsamma reparationer.

Takrengöring

Risker med att rengöra taket själv

”Att rengöra ett tak kan väl inte vara så svårt!” Detta är något vi ofta hör från husägare som är tveksamma till att anlita en professionell firma för takrengöring eller att exempelvis ta bort mossa på tak. Det går naturligtvis att prova, men faktum är att de risker som det innebär att rengöra taket själv gör att det sällan är värt det.

Många tror att takrengöring är något som man själv kan ta hand om, men det finns flera risker och faror som man bör vara medveten om innan man ger sig på uppgiften. För det första kan det vara farligt att klättra upp på taket utan rätt utrustning och erfarenhet. För det andra kan felaktiga rengöringsmetoder orsaka skador på taket, vilket i sin tur kan leda till dyra reparationer.

Dessutom kan användningen av skadliga kemikalier eller felaktig avfallshantering påverka miljön och hälsan negativt.

Därför är det alltid bättre att anlita proffs som oss på SVEA Takvård för att säkerställa en säker och effektiv takrengöring. Vi använder endast miljövänliga metoder och har den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att ta hand om ditt tak på bästa möjliga sätt.

Fördelar med att välja professionell takrengöring

Väljer du att anlita oss på Svea Takvård får du istället ett stort antal fördelar.

  • Du får en gratis besiktning av ditt tak, helt utan förbehåll och förbindelse. Dessutom råd och tips kring hur du bäst rengör taket regelbundet.
  • Du får erfarna proffs som på ett noggrant och skonsamt sätt rengör ditt tak med högsta kvalitetsgaranti och service. Alltid med väl utvalda produkter och den smartaste tekniken för just ditt slags tak.
  • Du får en skräddarsydd takrengöring, helt baserad på dina förutsättningar, önskemål och en analys av takets situation och nuvarande skick.
  • Du sparar pengar då risken för att drabbas av långtgående takskador minskar när en expert inspekterar och tar hand om ditt tak.
Takrengöring

Mer tid över att njuta av ditt hem

Genom att låta en av våra serviceinriktade medarbetare inspektera och rengöra ditt tak så sparar du tid och pengar. Dessutom kan du känna trygghet i att takets livslängd ökar avsevärt genom regelbunden takrengöring. Vi finns bara ett samtal bort.

Kontakta oss gärna idag för att boka din kostnadsfria takbesiktning i idag.

Fler tjänster: Takinspektion | Takbehandling | Takrengöring | Nockband | Takvård pris | Ta bort mossa på tak | Tvätta tak

Boka en kostnadsfri
takbesiktning

Fyll i formuläret nedan så hjälper vårt team dig gärna

 

BOKA kostnadsfri besiktning