Professionell Taktvätt och Takvård i Uppsala

Takvård i Uppsala när den är som allra bäst!

Välkommen till SVEA Takvård – din professionella partner för taktvätt och takvård i Uppsala. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hålla ditt tak i toppskick och ge det den uppfräschning det behöver.

Med vårt specialanpassade algmedel tar vi effektivt bort mossa, lavar och alger från taket, samtidigt som vi förebygger ny påväxt. Vi erbjuder även installation av nockband för att skydda taket mot fuktskador och förlänga dess livslängd.

Vi vill ge våra kunder den trygghet de förtjänar när de beställer taktvätt eller takvård i Uppsala, därför har vi en garanti på minst 4 år att taket förblir fritt från ny påväxt efter utförd takrengöring.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri takbesiktning och låt oss hjälpa dig att ta det första steget mot ett mer välmående och snyggt tak.

Boka en kostnadsfri besiktning av taket

  Få taket som nytt med några enkla steg!

  Kostnadsfri besiktning för takvård

  1. Boka kostnadsfri besiktning idag

  Fyll i formuläret på hemsidan så bokar vi in en tid med dig för en kostnadsfri besiktning.

  Takvård Stockholm - SVEA Takvård

  2. Professionell takinspektion

  Vårt erfarna team av takinspektörer utför en noggrann takinspektion för att bedöma takets skick.

  3. Miljövänlig takvård

  Vi använder miljövänliga metoder för att noggrant rengöra och förhindra påväxt på ditt tak.

  Takrengöring i Stockholm - SVEA Takvård

  4. Tak som ser ut som nytt

  Efter vår miljövänliga takbehandling ser ditt tak ut som nytt och skyddas mot påväxt i 4 år framåt.

  Taktvätt i Uppsala

  Vi på SVEA i Uppsala erbjuder fasta priser för våra takvårdsstjänster i Uppsala. Våra erfarna besiktningsmän genomför en kostnadsfri takbesiktning och skickar en tydlig offert till dig med rekommenderade tjänster och priser. Detta ger dig möjlighet att enkelt jämföra våra priser med andra leverantörer och hitta en lösning som passar din budget och behov.

  FAQ:

  Vi erbjuder våra tjänster inom hela Uppsala och dess omgivningar, inklusive närliggande orter.

  Ja, vi ger våra kunder en garanti på minst 4 år efter genomförd takrengöring att taket förblir fritt från ny påväxt. På så vis kan du som kund lita på att taket mår bra i flera år framöver.

   

   

  Ja, utöver vår takrengöring erbjuder vi även montering av nockband längs med takets nock. Detta är ett värdefullt komplement till själva taktvätten som ytterligare bidrar till att skydda taket mot fuktskador och förlänga dess livslängd. Nockbandet fungerar som ett skydd mot vatten och fukt som annars kan tränga sig in i taket genom skarvarna. Genom att installera ett nockband kan du förebygga skador och kostsamma reparationer på lång sikt.

  Vårt erfarna team kan ta hand om alla typer av tak, oavsett material. Vi har kunskap och erfarenhet av att hantera allt från tegel- och betongtak till plåttak och eternit.

  Det är inte rekommenderat att rengöra taket själv, det kan vara farligt och leda till skador. Låt våra erfarna takvårdare ta hand om det istället. Vi har rätt utrustning och kunskap för att utföra arbetet på ett säkert sätt.

  Nej, medlet är inte direkt farligt eftersom det är så pass utspätt. Vi rekommenderar dock att avrinningen under arbetet samt under nästföljande två regnväder inte samlas upp för bevattning eller förtäring. Vid utförandet rekommenderar vi även att känsliga och/eller ätliga växter flyttas eller skyddas.

  Högtryckstvätt kan tyckas effektivt eftersom det ger ett omedelbart och estetiskt fint resultat. Dock är det lite av ett “quick fix” som inte gynnar taket i längden. Det höga trycket i vattensprutan kan nämligen skada takpannornas yta och därmed göra dem mer porösa och mottagliga för skadlig påväxt. Vid takmålning krävs i regel en förbehandling med högtryckstvätt, och därför har vi även valt att inte erbjuda någon sådan tjänst.

  Vi är övertygade om att takpannan gör sitt bästa jobb när den är hel och ren, och det är därför vi har valt att jobba med skonsamma och effektiva metoder som håller pannan just hel och ren –utan konstigheter.

  Boka en kostnadsfri
  takbesiktning

  Fyll i formuläret nedan så hjälper vårt team dig gärna

   

  BOKA kostnadsfri besiktning