Saker att överväga innan du väljer LA Takvård

Har du fått en offert av LA Takvård?

LA Takvård är ett välkänt företag inom takvårdsbranschen som har etablerat sig som en franchise-kedja. Medan detta kan verka som en fördel för företaget själva, har det också visat sig skapa flera problem för kunderna. Från bristande kundservice till otillräckliga kvalitetskontroller, har det blivit allt mer uppenbart att detta franchisemodell inte är det bästa alternativet för dem som söker pålitlig och högkvalitativ takvårdstjänst.

Bristande kvalitetskontroll och kommunikationssvårigheter: Sanningen bakom LA Takvårds franchisemodell

LA Takvård är ett företag som har valt att arbeta med franchisemodellen, vilket innebär att de inte utför takvården själva. Istället är det olika franchisetagare som ansvarar för att utföra takvården i olika delar av landet. Detta kan leda till kommunikationssvårigheter mellan franchisetagarna och kunderna, och det kan vara svårt att hålla en hög kvalitetsnivå på arbetet.

Eftersom LA Takvård inte utför arbetet själva är det svårare för dem att hålla en nära uppsikt över arbetet som utförs av franchisetagarna. Detta kan leda till att kvalitetskontrollen försämras och att vissa kunder inte får den service de förväntar sig.

Fördelarna med att välja ett företag med en dedikerad personal

Att välja ett företag med en dedikerad personal kan innebära flera fördelar jämfört med att välja ett franchiseföretag som LA Takvård. Med en dedikerad personal kan man förvänta sig bättre kommunikation, högre kvalitetskontroll och bättre kundnöjdhet. Detta beror på att alla som arbetar på företaget är anställda och utbildade av samma organisation, vilket innebär att de arbetar efter samma standarder och har samma kvalitetskontroller. Detta minskar risken för att någon del av arbetet görs på ett annat sätt eller med en annan standard.

Vid val av ett företag med en dedikerad personal kan man också förvänta sig bättre kundservice. Eftersom alla anställda på företaget arbetar tillsammans och är utbildade inom samma organisation, är de också väl utrustade för att hantera kundfrågor och problem som kan uppstå under arbetet. Detta kan leda till en bättre kundnöjdhet och en mer positiv upplevelse för alla inblandade.

SVEA Takvård har en stark och pålitlig närvaro i takvårdsbranschen och arbetar med ett dedikerat team av takexperter som utför arbetet själva. Detta ger våra kunder en hög nivå av service och kvalitetssäkring, samtidigt som vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och en personlig service som är skräddarsydd efter varje kunds behov.

 • Undvik att välja företag med franchise-modeller om du vill ha högkvalitativ takvård och pålitlig service.
 • Sök efter företag som har en dedikerad personal som utför arbetet själva för att säkerställa kvaliteten och minimera kommunikationssvårigheter.
 • Se till att företaget du väljer har certifierade takvårdsexperter och använder miljövänliga metoder för att ta hand om ditt tak.
 • Glöm inte att regelbunden takvård är en viktig investering för att förlänga livslängden på ditt tak och undvika kostsamma reparationer i framtiden.
Solna taktvätt proffs

Boka en kostnadsfri besiktning av taket

  Få taket som nytt med några enkla steg!

  Kostnadsfri besiktning för takvård

  1. Boka kostnadsfri besiktning idag

  Fyll i formuläret på hemsidan så bokar vi in en tid med dig för en kostnadsfri besiktning.

  Takvård Stockholm - SVEA Takvård

  2. Professionell takinspektion

  Vårt erfarna team av takinspektörer utför en noggrann takinspektion för att bedöma takets skick.

  3. Miljövänlig takvård

  Vi använder miljövänliga metoder för att noggrant rengöra och förhindra påväxt på ditt tak.

  Takrengöring i Stockholm - SVEA Takvård

  4. Tak som ser ut som nytt

  Efter vår miljövänliga takbehandling ser ditt tak ut som nytt och skyddas mot påväxt i 4 år framåt.

  Boka en kostnadsfri
  takbesiktning

  Fyll i formuläret nedan så hjälper vårt team dig gärna

   

  BOKA kostnadsfri besiktning